1. Acı Biber Salçasıyla:
Metabolizmanızı yeniden canlandırın Göbek yağlarınızı yok
etmenin ilk adımı metabolizmanızı yeniden canlandırmaktır. Bedeninizin yağ
yakma motorlarını acı biber salçası (isot) yiyerek ateşleyebilirsiniz. Bu
çeşni, biberlerin acısına sebep olan ve yedikten sonraki 30 dakika boyunca
metabolizmayı yüzde 20 hızlandıran bir kimyasal olan capsaicin içeriyor. Her
sabah iki yemek kaşığı acı biber salçası yiyerek bu etkiden siz de
yararlanabilirsiniz.
Organlarınızı kaplayan yağa ‘omentum’ denir. Bu en tehlikeli
yağdır çünkü tüm bedeninizde yanma yaratabilir. Omentumu oluşturan yağ
hücreleri bedeninize daha fazla yağ girdikçe çoğalmazlar, bunun yerine genişleyip
büyürler. Bu hücrelerin içindeki yağı boşaltarak büyümeleriyle mücadele edebilir
ve göbeğinizi küçültebilirsiniz. Catechin ve CLA bir arada çalışarak bu aşamayı
tetikler. Yağı azalttığı ve ince vücut ağırlığını arttırdığı görülmüştür. CLA,
hücrelerinizin yağ bırakma işlemini düzenleyerek çalışır. Ek olarak,
catechinler bedeninizin yağ yakmasını sağlar. Birlikte çalıştıklarında bu
kimyasallar göbeğinizdeki yağı hedef almaya yardımcı oluyor. Catechinler yeşil
çaydan alınabilir. Çok fazla fayda sağlamak için her sabah iki fincan yeterli.
Çayın 20 dakika demlenmesini bekleyin ve ılık için. Acı tadını sevmiyorsanız
doğal tatlandırıcı katabilirsiniz. CLA, yemeklere ilave edilebilecek şekilde
bulunabilir. Günlük 3 bin 400 mg yeterli.
3. AKASYA TOZUYLA AÇLIĞINIZI ÖLDÜRÜN:
BU GÖBEK ERİTİCİ KİMYASALSIZ BİR DİYET HAPINA BENZİYOR! TOZ
AKASYA AĞACININ KABUĞUNDA BULUNUYOR VE ASLINDA SALLAYIP DÖKEBİLECEĞİNİZ BİR
FİBER. YEMEKLERİNİZİN ÜZERİNE SERPİN VE SIZI TOK TUTMAYA YARDIMCI OLACAK VE SIZ
DE DAHA AZ YİYECEKSİNİZ. YEMEĞİNİZ YANINDA BÜYÜK BİR BARDAK SU İÇMEYİ UNUTMAYINIZ.
4. Sindirim yolunuzu turşuyla arındırın:
Bağırsaklarınızda birçok çeşit bakteri bulunur. Bazı tipleri
iyi ve sindirimimize yardımcı oluyor. Bazıları ise kötü tipli. İyi ve kötü
bakterilerin miktarı yediklerinize bağlıdır. Yanlış çeşit yemekler yemek
bağırsakta kötü bakterilerin fazla büyümesine izin vererek bağırsak
duvarlarınızda yanma yapar ve şişmeye yol açar. Yeni araştırmalar bakterilerin
karın yağlarını da etkilediğini gösteriyor. Salatalık turşusu atıştırarak kötü
bakterilerle mücadele edebilirsiniz. Bu gıdada bağırsaktaki zararlı büyümeleri
önleyen ve yanmaları azaltan probiyotikler var. Düşük tuzlu seçtiğinizden emin
olun. Salatalık turşusu sevmiyorsanız aynı yararları lahana turşusundan da
sağlayabilirsiniz.
5. STRESI AZALTIN:
VÜCUDUNUZUN
STRESE TEPKİLERİNDEN BİRİ DE EKSTRA KALORİ DEPOLAMAK. ÖZELLIKLE DE
KARNINIZDA! GÜNDE 110grm KIRMIZI ŞARAP IÇEREK STRES
HORMONU OLAN KORTIZOLU AZALTABILIRSINIZ. ARAŞTIRMALAR GÜNÜN SONUNDA
IÇILEN BIR
KADEHİN GEVŞEMENİZE YARDIMCI OLARAK STRES SEVİYELERİNİZİ DÜŞÜRDÜĞÜNÜ
KANITLIYOR.
AYRICA, YANMAYI AZALTAN ANTIOKSIDANLARLA DOLU.
6. KARIN EGZERSIZI YAPIN:
KARIN EGZERSIZI YAPARKEN UNUTMAMANIZ GEREKEN BIR ŞEY VAR:
YÜZÜNÜZ MORARANA KADAR MEKIK YAPABILIR AMA YINE DE ISTEDIĞINIZ SONUÇLARI
GÖREMEYEBILIRSINIZ. KARNINIZI GERÇEKTEN SIKILAŞTIRMANIN TEK YOLU BU ÇABALARI düzebe
sokmaktır.
7. SULU GIDALAR YİYİN
0 yorum:
Yorum Gönder